Biketaxi

Ajankohtaista

BIKETAXI x FREE.fi

Biketaxi ja FREE.fi polkaisevat kesätyöt vauhtiin!

Vuoden 2022 kesän aikana Biketaxille työskentelee yli 150 eri ikäistä aikuista 14:ssä eri kesäkaupungissa ympäri Suomea. Biketaxin värikkäät pyörät ovatkin olleet merkittävä osa suomalaisia kesäiltoja ja festareita jo useiden kesien aikana, kuten myös nyt. Vuoden 2022 kesästä poikkeuksellisen tekee se, että Biketaxin kuljettajina nähdään ensimmäistä kertaa myös itsensä työllistäviä FREE.fi kevytyrittäjiä!

Biketaxi ja laskutuspalvelu FREE.fi ovat sopineet yhteistyöstä, jonka tarkoituksena on tarjota jokaiselle Biketaxin kuljettajalle mahdollisuus valita oma tapansa tehdä töitä, joko perinteisessä työsuhteessa tai FREE.fi -kevytyrittäjänä.

Jokaisella kuljettajalla on koko kesän ajan vapaus valita työntekemisen muoto, joka on myös FREE.fi:n toiminnan tarkoitus. FREE.fi haluaa omalla toiminnallaan tuoda vapautta ja joustavuutta suomalaisille työmarkkinoille, kannustaa kaikkia yrittäjämäiseen työskentelyyn sekä mahdollistaa suuremmat ansiot yrittäjämäisesti työskenteleville henkilöille. Biketaxille työskentely kevytyrittäjänä onkin vapaampaa, joustavampaa sekä tuottoisampaa suuremman palkan ansiosta – ja tämän takia todella kannustavaa.

Lyhyesti kerrottuna, kevytyrittäjyys ja kevytyrittäjänä työskentely on uusi tapa tehdä töitä ilman työsuhdetta tai omaa yritystä. Kevytyrittäjänä työskentelevät henkilöt voivat tarjota omaa osaamistaan esimerkiksi yrityksille tai toisille yksityisille henkilöille ja laskuttaa omasta osaamisestaan FREE.fi tarjoaman laskutusalustan kautta. FREE.fi tarjoaa kevytyrittäjille laskutusalustan lisäksi tarvittavat koulutukset, henkilökohtaisen tuen kaikkiin ongelmatilanteisiin sekä vastuu- ja tapaturmavakuutuksen, jotta työskentely on varmasti turvallista ja vastuullista.

Biketaxin ja FREE.fi välisessä yhteistyössä kevytyrittäjät saavat automaattisesti palkan tilille sovittuina päivämäärinä, alennetulla yhteistyöhinnoittelulla palvelumaksuista. Enemmän kevytyrittäjyydestä voit lukea osoitteesta FREE.fi. Lisätietoja kevytyrittäjänä työllistymisestä Biketaxille antavat eri kaupunkien yhteyshenkilöt, sekä Sabrina FREE.fi:ltä.

Sabrina Kadah
sabrina@free.fi
0405511325