Biketaxi

Ajankohtaista

Helsinki 2022

Biketaxit Helsingin katukuvaan kes√§lle 2022! ūüĎą‚ėÄÔłŹ

Joel Wenning ja Otto Rantala ovat pyörittäneet Biketaxi Turun liiketoimintaa menneen toimintakauden aikana menestyksekkäästi. Sopimuksia tehdessämme Turun osalta syksyllä 2020, keskustelimme, että Turku ei varmastikaan tule olemaan heidän ainoa kesäkaupunki, jossa toimintaa pyörittävät tulevien vuosien aikana.

Alun perin ajatuksena kuitenkin oli laajentaa toimintaa muutamaan pienempään kesäkaupunkiin Turun lisäksi, mutta Helsingissä käytyämme menneenä kesänä, siirtyi ajatukset käynnin jälkeen sinne.
Biketaxi Helsinki aloittaa toiminnan 13 riksalla ja tulemme tarjoamaan töitä noin 20 kesätyöntekijälle vapusta aina syyskuuhun saakka. Helsingin toimintakausi voi olla myös hieman pidempi muihin kesäkaupunkeihin verrattuna.

Helsinki on neljäs uusi kesäkaupunki tulevalle kesälle, kahdestoista kesäkaupunki Biketaxin listalla ja samalla isoin kokonaisuus. Helsingin mukaantulon jälkeen Biketaxin koko henkilöstön määrä tulee kasvamaan n. 120 työntekijään ja pyörämäärämme koko maassa nousee yli 110 riksaan.

Yhteistyökumppaneiden kartoituskin on jo aloitettu ja olemmekin jo käyneet monet mielenkiintoiset keskustelut eri alan toimijoiden kanssa.

Mikäli haluat katseet vangitsevaa mainospintaa hyppää mukaan! Samalla olet lisäämässä maamme pääkaupungin houkuttelevuutta, työllistämässä nuoria kesätyöntekijöitä sekä tukemassa ekologisia arvoja!

Lue lisää osoitteessa www.biketaxi.fi

#kes√§npositiivisinilmi√∂ ūüí•ūü§©