Biketaxi

Ajankohtaista

Joensuu & Lappeenranta 2022

Biketaxin kyytiin voit nousta tulevana kesänä yhteensä jo neljässätoista eri kesäkaupungissa ympäri Suomea, kun listalle nousee Joensuu ja Lappeenranta!

Näiden uusien Biketaxi -kaupunkien suunnittelu alkoi oikeastaan jo alkukesällä, kun moni meidän yrittäjistä ilmaisi asiansa niin, että kun tässä saadaan tämä ensimmäinen kesä vedettyä maaliin, laajennetaan toimintaa muihin vapaana oleviin kaupunkeihin. Ja näinhän siinä sitten kävi.

Jyväskylän yrittäjä Anne nappasi itselleen Hämeenlinnan sekä Kokkolan, Turun yrittäjät Otto ja Joel Helsingin ja Savonlinnan yrittäjä Tero valloitti Itä-Suomen isoimmat kaupungit, eli Joensuun sekä Lappeenrannan. Saimme myös yhden uuden Biketaxi -yrittäjän, Joonaksen. Joonas toimii Porin yrittäjänä.

Nyt meitä Biketaxi -yrittäjiä on yhteensä kymmenen ja tulemme tarjoamaan noin 150:lle kesätyöntekijälle töitä näiden meidän mahtavien kaupunkien kesäisessä katukuvassa toukokuusta aina syyskuun loppuun saakka.

Tavoitteenamme on kuljettaa yli 200 000 asiakasta ja tarjota sadoille yhteistyökumppaneille näkyvää mainostilaa meidän riksoissamme sekä jaettavissa kuluttajaesitteissä.

Hyppää mukaan lisäämään näiden 14 kesäkaupungin houkuttelevuutta, työllistämään yli sata nuorta kesätyöntekijää ja tukemaan ekologisia arvoja. 😎🚲

#kesänpositiivisinilmiö