Yritys

BIKETAXI

Biketaxi.fi on kuopiolaisen Bike Taxi Oy:n omistama brändi. Yhtiö aloitti polkupyörätaksitoiminnan Kuopiossa keväällä 2016. 

Toiminta on saanut Kuopiossa uskomattoman hienon vastaanoton. Tarkoituksena on ollut palkata pyöräilijöiksi innokkaita nuoria ja ottaa yhteistyökumppaneiksi yrityksiä, jotka haluavat edistää nuorten työllisyyttä ja ekologisia arvoja. Nämä ovat Kuopiossa onnistuneet todella hienosti.

Kuopio tarjoaa erinomaisen markkina-alueen polkupyörätaksitoiminnalle osana kaupungin muita matkailupalveluita. Kuopio on kaunis kesäkaupunki ja olemme otettuja siitä, miten toimintamme on vastaanotettu kaupungissamme.

Kesällä 2019 asiakkaita kyydissä istui yli 20 000. Uuden asiakasennätyksen lisäksi Kuopion kaupungin sekä Kuopion kauppakamarin järjestämän Parasta Palvelua -kilpailun palveluvaliokunta valitsi Biketaxi Oy:n Kuopion alueen parhaaksi palveluyritykseksi 2019.

Biketaxin toiminta laajentuu Jyväskylään kesälle 2020. Tavoitteena on myös laajentua seuraavina kesinä muihin potentiaalisiin kesäkaupunkeihin.

Biketaxi on totisesti kesän positiivisin ilmiö!

Hyppää kyytiin!

 

Yhteystiedot

Biketaxi Jyväskylä Oy

Anne Muukkonen
Yrittäjä
puh. 044 3752383
anne.muukkonen@biketaxi.fi

 

Biketaxi Oy

Miika Keihänen
Yrittäjä
puh. 050 363 4793
miika.keihanen@biketaxi.fi