Biketaxi

kilpailut

Some- kilpailujen säännöt:

JÄRJESTÄJÄ:

Biketaxi (kaupunki minkä kisaan osallistut)

OSALLISTUMISOIKEUS

Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 15 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien he jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KISA-AIKA

Kilpailun aikataulun näet Biketaxi- kaupungin päivityksestä.

OSALLISTUMINEN

Arvontaan voi osallistua tykkäämällä, jakamalla, kommentoimalla tai tägäämällä kaverisi kaupunkikohtaisen Biketaxin somesivulla olevaa julkaisua. Kuva/video julkaistaan edellä mainituilla sivuilla.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN 

Arvottava palkinto ilmoitettu kilpailun tiedoissa.

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

Järjestäjien edustajista koostuva raati arpoo voittajan kaikkien kisakaupunkien osallisteneista henkilöistä yhteisesti. Voittajan nimi ilmoitetaan kaikkien kaupunkien kisapäivityksen kommenttikentissä.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Järjestäjä vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Arvontaan osallistujat vapauttavat järjestäjän sekä arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Yritys ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä yrityksille antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja yritykset niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvontaan mahdollisesti liittyvien yrityksistä riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin, Instagramin tai Youtuben käyttöehtoja.

Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, yrityksellä on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta.

Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.  Muutoksista ilmoitetaan järjestäjän verkkosivulla.

Arvonta ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity em. somealustoihin. Annat tietosi järjestäjän käyttöön. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin sekä Instagramin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Reagoimalla kuvaan/videoon, hyväksyt sääntömme.

Ei jako,- tägäys tai tykkäyspakkoa.