Ajankohtaista

KESÄTYÖHAKU ON ALKANUT!

Julkaistu: 21.2.2019 14:00

Hyppää mukaan Kuopion parhaaseen kesäduuniin!

Oletko sosiaalinen, myyntihenkinen ja nautit asiakaspalvelusta? Tunnetko Sinä Kuopion keskustan kadut kuin omat taskusi? Miten olisi sporttinen kesätyö Bike Taxilla!

Haemme nyt Bike Taxille pyörätaksikuskeja. Pyörätaksikuskit kuljettavat sähkötoimisilla riksoilla asiakkaita heidän tarpeidensa mukaan Kuopion keskustan läheisyydessä.

Kesällä 2018 ylitimme huiman 15 000 asiakkaan rajapyykin, joka näkyi positiivisesti työntekijöiden palkkapussissa.

Bike Taxi ei jää ensi kesänäkään laakereille lepäämään! Uusia kuvioita ja ideoita tulee lisää koko ajan. Bike Taxissa pääset mukaan energiseen tiimiin, jossa pääset aidosti kehittämään yritystä omilla mielipiteilläsi. Bike Taxin kyydissä korostuvat hauskuus, ekologisuus ja helppous!

Kesällä 2018 yli 15 000 asiakasta! Palkataan 5 kokoaikaista kesätyöntekijää

Palkkaamme kesälle 2019 viisi kokoaikaista työntekijää. Kokoaikaisena työntekijänä työskentelet keskimäärin viisi päivää viikosta. Työaikoina on päivävuorot kuin yövuorotkin. Palkkaus pohjautuu pohjatuntipalkkaan sekä kannustavaan provisioon. Kesällä 2018 työntekijöidemme keskituntiansiot olivat 13-22€/h.

Bike Taxin palvelu on otettu loistavasti Kuopiossa vastaan ja asiakasmäärät kasvavat vuosi toisensa perään.

Bike Taxi palvelun suosiosta kertoo se, että olemme triplanneet pyörien lukumäärään! Ensimmäisenä toimintakautena pyöriä oli kolme ja nyt pyöriä liikenteessä on jopa 10 kappaletta! Lopullinen asiakasmäärä kesän jälkeen oli yli 15 000 asiakasta, joka on uskomaton määrä!

Kesällä 2019 Bike Taxilla on käytössä 10 sähkötoimista riksaa. Työllistämme viisi kokoaikaista ja seitsemän osa-aikaista kesätyöntekijää.

Odotamme sinulta:

Työtehtävässä pärjäät, mikäli omaat myyntihenkisyyttä, olet sosiaalinen ja tunnet Kuopion keskustan alueet hyvin. Luonteeltasi olet avoin, sosiaalinen ja tykkäät somettaa (esim. työpäiväsi etenemisestä, asiakkaiden kokemuksista). Lisäksi sinulla on aito halu kehittyä työelämässä seuraavalle stepille. Tässä kesätyöpaikassa pystyt omalla aktiivisuudellasi luomaan itsellesi liikunnallisen työpäivän ja antamaan asiakkaille uudenlaisia elämyksiä.

Työssä vaaditaan 18-vuoden ikää sekä vähintään mopokorttia.

Voit hakea sähköpostitse avoimella hakemuksella 22.3.2019 mennessä tai lähettää videohakemuksen täällä facessa tai instassa (biketaxikpo)

Hakemukset info@biketaxi.fi