Ajankohtaista

PALVELUTALOJEN RIKSAPAKETTI

Julkaistu: 8.4.2019 09:58

Biketaxi.fi on kuopiolaisen Bike Taxi Oy:n omistama brändi. Yhtiö harjoittaa polkupyörätaksitoimintaa Kuopiossa.

Polkupyörätaksitoiminta alkoi alkukesällä 2016 käyttämällä kolmea sähkötoimista riksaa. Toiminta on saanut Kuopiossa uskomattoman hienon vastaanoton. Tarkoituksena on ollut palkata innokkaita nuoria ja ottaa yhteistyökumppaneiksi yrityksiä, jotka haluavat edistäänuorten työllisyyttä ja ekologisia arvoja. Nämä ovat Kuopiossa onnistuneet todella hienosti, sillä nyt riksoja on ajossa yhteensä kymmenen ja työllistämme joka kesä yli 12 työntekijää.

Kuopio tarjoaa erinomaisen markkina-alueen polkupyörätaksitoiminnalle osana kaupungin muita matkailupalveluita. Kuopio on todella kaunis kesäkaupunki ja olemme takuulla kesäisin yksi näkyvimmistä liikkuvista mainospaikoista kesäisessä katukuvassa.

Toimintamme laajentuessa tarjoamaan palvelutaloille uutta, ennennäkemätöntä pakettia, jossa vuokraamme uusia riksataksejamme palvelutalojen käyttöön koko kesän toiminta-kaudelle. Näin palvelutalot voivat tarjota asukkaille hauskan ja ekologisen tavan liikkua ulkona mieluisissa maisemissa. Tämä on varmasti myös mieluinen työtehtävä kaikille työntekijöille.

Paketti sisältää riksan vuokran koko toimintakaudelle, mainosteippien suunnittelun sekä asennuksen, työntekijöiden ajokoulutuksen ja  pyörien käyttöönoton.

Kesän toimintakausipaketti 2590€

Hinta sis.
Uusi riksa käyttöön 1990€
Teipit ja teippaus 420€
Ajokoulutukset 180€
Hinnat alv 0%

Toteutamme myös asiakkaille ajopäiviä, jossa asiakas voi ostaa itselleen kiertoajelun Biketaxilla mieluisaa reittiä pitkin. Hinnat alkaen 25€.

Ota yhteyttä ja hyppää hyytiin!