Biketaxi

Myyjä

TÖIHIN BIKETAXILLE?

Biketaxi on Suomen ainoa valtakunnallinen sähköpolkupyörätaksiyritys. Toimimme tulevana kesänä yhteensä 14:stä eri kesäkaupungissa ympäri Suomea.

Tehtävänämme on tarjota asiakkaillemme ekologisia elämyskyytejä kaupunkien keskustoissa ja niiden lähialueilla käyttäen sähkötoimisia riksoja. Me elämme sillä, että saamme asiakkaamme hymyilemään. Asiakaspalvelu ja hyvä fiilis on meille itsestäänselvyys.

Palkkaamme mediamyyjän vastaamaan koko Biketaxi -brändin valtakunnallisesta myynnistä yhdessä muun Biketaxin myyntitiimin kanssa!

Biketaxi on Suomen ekologisin liikkuva mainospaikka. Riksat teipataan yhteistyökumppaneidemme mainoksilla koko kesäksi ja ne tavoittavat useat miljoonat silmäparit toimintakautemme aikana. Riksoja on yhteensä 125 kpl ympäri Suomea ja ne ovat takuulla aina huomion keskipisteenä.

Mediamyyjänä vastaat koko ketjun mainosmyynnistä. Myytävät tuotteet koostuvat 14:stä eri kesäkaupungin kuluttajaesitteiden- sekä riksojen mainospaikkojen myynnistä.

Meillä pärjäät, mikäli olet positiivisella asenteella varustettu myyntitykki, jolla on toimeen tarttuva LETS GO -asenne ja aito palo tehdä kauppaa! Sinulla on pelisilmää, rohkeutta ja määrätietoisuutta. Olet työssäsi tarkka ja huolellinen. Persoonana olet aito, energinen ja tartut työhön aina varmalla otteella. Eduksi katomme tietenkin aikaisemman kokemuksen myynnin parista, mutta meillä asenne ratkaisee kaikessa!

Tarjoamme sinulle:

– Monipuolisen ja vastuullisen työn Suomen ainoassa sähköpolkupyörätaksiyrityksessä
– Mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
– Mukavan, huumorintajuisen ja nuorekkaan työyhteisön
– Kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
– Nykyaikaiset työvälineet käyttöösi
– Vastuun koko ketjun mainosmyynnistä
– Todella kannustavan provision

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja työpaikasta:

Kimi Sipponen
myyntipäällikkö
kimi.sipponen@biketaxi.fi
041 3109 497