Biketaxi

Myydään Biketaxi Finland

Biketaxi on kuopiolainen elämyspalveluita tuottava yritys. Tehtävänämme on tarjota ekologisia elämyskyytejä asiakkaillemme kaupunkien keskustoissa ja niiden lähialueella käyttäen sähkötoimisia riksoja. Me elämme sillä, että saamme asiakkaamme hymyilemään. Asiakaspalvelu ja hyvä fiilis on meille itsestäänselvyys.

Biketaxi on palkittu alueen parhaaksi palveluyritykseksi vuosina 2019, 2021 sekä 2023. Toimintaa on kesällä 2024 yhteensä kymmenessä eri kesäkaupungissa ympäri Suomea.

Kauppa sisältää Biketaxin brändin kokonaisuudessaan, kaupunkikohtaiset franchise- sopimukset (9 kaupunkia), Kuopion liiketoiminnan (sis. 26 asiakasriksaa + 4 tavarapyörää), varaosat sekä Biketaxi -mobiilisovelluksen, jonka avulla mahdollisuudet laajentaa toimintaa ympäri Eurooppaa.

Biketaxi toimii Suomessa neljä kuukautta kesän aikana (toimintakausi 30.4.-1.9.välillä). Biketaxi on samalla Suomen positiivisin sekä näkyvin liikkuva mainospaikka eri yrityksille. Mainostamalla meillä yritykset ovat lisäämässä kaupunkien houkuttelevuutta, työllistämässä nuoria opiskelijoita sekä tukemaan ekologisia arvoja. Iso osa ketjun liikevaihdosta kertyykin juuri mainosmyynneistä. Kesän aikana kyydissämme istuu noin 150 000 asiakasta ympäri Suomea. Koko ketjun mainospaikkojen yhteisarvo yli 400 000€/toimintakausi.

Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa ainutlaatuinen ja paljon positiivista mediahuomiota saanut elämyspalveluita tuottava yritys. Biketaxit tuo jokaiselle kesäkatukuvassa liikkuvalle kanssakulkijalle hymyn huulille. Vastaavaa palvelua ei tarjoa Suomessa kukaan muu. Biketaxi on totisesti kesän positiivisin ilmiö!

Kaupat toteutetaan liiketoimintakauppana. Hintapyyntö: 220 000€

Lisätietoja antaa:

Miika Keihänen
050 3634 793
miika.keihanen@biketaxi.fi