Biketaxi

Tilaa

Työpaikat

Töihin Biketaxille?

Kesän positiivisin ilmiö Biketaxi hakee useita reippaita kesätyöntekijöitä ympäri Suomea!

Biketaxi on kuopiolaisen Biketaxi Oy:n omistama brändi. Toiminta alkoi Kuopiossa kesällä 2016. Ensimmäinen laajennuskaupunki oli Jyväskylä kesälle 2020. Biketaxien kyytiin voit nousta jo yhteensä kahdeksassa kaupungissa ympäri Suomea.

Oletko sosiaalinen, myyntihenkinen ja nautit asiakaspalvelusta? Miten olisi sporttinen kesätyö pyörätaksin kuljettajana?

Tehtävänämme on tarjota ekologisia elämyskyytejä asiakkaillemme kaupunkien keskustoissa ja niiden lähialueilla käyttäen sähkökäyttöisiä riksoja. Me elämme sillä, että saamme asiakkaamme hymyilemään. Asiakaspalvelu ja hyvä fiilis on meille itsestäänselvyys!

Palveluihimme kuuluu asiakkaiden haku sovitusta paikasta, erilaiset kiertoajelut ja kyytiin voi nousta myös lennosta. Kyyditsimme kesällä 2020 Kuopiossa sekä Jyväskylässä yhteensä yli 30 000 asiakasta, joka näkyi positiivisesti myös työntekijöiden palkkapussissa.

Biketaxi on yksi Suomen parhaista työpaikoista!

Biketaxilla pääset mukaan energiseen tiimiin ja samalla pääset aidosti myös kehittämään yrityksen toimintaa omalla tekemisellä sekä mielipiteillä. Biketaxi on yksi Suomen parhaista työpaikoista. Pieneten sarja 10-50 henkilö sija 6.

Biketaxilla työajat painottuvat pääsääntöisesti viikonlopun ilta -ja yövuoroihin. Palkkaus pohjautuu todella kannustavaan provisioon. Keskiansiot vaihtelevat n. 10-20€/h välillä. Palkkaan voi vaikuttaa omalla aktiivisuudellaan.

Työtehtävässä pärjäät, mikäli olet luonteeltasi avoin, sosiaalinen ja tykkäät somettaa esim. työpäiväsi etenemisestä ja asiakkaiden kokemuksista. Lisäksi sinulla on aito halu kehittää ja kehittyä!

Tässä kesätyöpaikassa pystyt omalla aktiivisuudellasi luomaan itsellesi liikunnallisen työpäivän ja antamaan asiakkaille uudenlaisia, unohtumattomia elämyksiä. Työssä vaaditaan 18-vuoden ikää sekä B-ajokorttia.

Kesän 2022 työpaikkahaku ei ole alkanut, mutta voit lähettää meille avoimen hakemuksen alla olevan lomakkeen kautta.