Biketaxi

Tilaa

Työpaikat 2022

Töihin Biketaxille?

Palkkaamme yli 150 reipasta kesätyöntekijää ympäri Suomea!

Katso oikealla oleva video kesän 2021 työntekijöistä.

Biketaxi on kuopiolaisen Biketaxi Oy:n omistama brändi. Toiminta alkoi Kuopiossa kesällä 2016. Biketaxien kyytiin voit nousta tänä päivänä jo yhteensä 14:ssä eri kesäkaupungissa ympäri Suomea.

Oletko sosiaalinen, myyntihenkinen ja nautit asiakaspalvelusta? Miten olisi sporttinen kesätyö pyörätaksin kuljettajana?

Tehtävänämme on tarjota ekologisia elämyskyytejä asiakkaillemme kaupunkien keskustoissa ja niiden lähialueilla käyttäen sähkökäyttöisiä riksoja. Me elämme sillä, että saamme asiakkaamme hymyilemään. Asiakaspalvelu ja hyvä fiilis on meille itsestäänselvyys!

Palveluihimme kuuluu asiakkaiden nouto sovitusta paikasta, erilaiset kiertoajelut ja kyytiin voi nousta myös lennosta. Kyyditsimme kesällä 2021 yli 100 000 asiakasta, joka näkyi positiivisesti myös työntekijöiden palkkapussissa.

Biketaxilla on tyytyväisiä työntekijöitä!

Biketaxilla pääset mukaan energiseen tiimiin. Samalla pääset aidosti kehittämään yrityksen toimintaa omalla tekemisellä sekä mielipiteillä. Biketaxin työtyytyväisyysprosentti oli kesällä 2021 86%. Useat työntekijät saavat kesän aikana pitkäaikaisia ystäviä. Meillä on kymmeniä työntekijöitä, jotka ovat olleet töissä jo useampana kesänä peräkkäin.

Biketaxilla työajat painottuvat pääsääntöisesti viikonlopun ilta -ja yövuoroihin. Työtä tehdään kuitenkin myös päivävuoroissa. Palkkaus pohjautuu kannustavaan provisioon. Keskiansiot vaihtelevat 10-25€/h välillä. Palkkaan voit aina vaikuttaa omalla aktiivisuudella.

Palkkaamme kokoaikaisia sekä osa-aikaisia työntekijöitä! Työtä on mahdollisuus tehdä joustavasti myös vaikka toisen työn rinnalla. Tarjoamme mahdollisuuden toimia myös kevytyrittäjänä yhteistyökumppanimme palvelun kautta.

Tehtävässä pärjäät, mikäli olet luonteeltasi avoin, sosiaalinen ja tykkäät olla tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa. Lisäksi sinulla on aito halu kehittää ja kehittyä!

Tässä kesätyöpaikassa pystyt omalla aktiivisuudellasi luomaan itsellesi liikunnallisen työpäivän ja antamaan asiakkaille uudenlaisia, unohtumattomia elämyksiä. Monen mielestä työ ei tunnu työlle. Teemme kaikkemme, että viihdyt meillä töissä.

Työssä vaaditaan 18-vuoden ikää, B-ajokorttia sekä riittävää ajokokemusta.

Kaikki hakemukset alla olevan hakulomakkeen kautta.