Biketaxi

Tilaa

Työpaikat

Töihin Biketaxille?

Kesän positiivisin ilmiö Biketaxi hakee useita reippaita kesätyöntekijöitä alkavalle toimintakaudelle ympäri Suomea!

Biketaxi on kuopiolaisen Biketaxi Oy:n omistama brändi. Toiminta alkoi Kuopiossa kesällä 2016. Ensimmäinen laajennuskaupunki oli Jyväskylä kesälle 2020. Biketaxien kyytiin voit nousta tänä kesänä jo yhteensä kahdeksassa kaupungissa ympäri Suomea.

Oletko sosiaalinen, myyntihenkinen ja nautit asiakaspalvelusta? Miten olisi sporttinen kesätyö pyörätaksin kuljettajana?

Tehtävänämme on tarjota ekologisia elämyskyytejä asiakkaillemme kaupunkien keskustoissa ja niiden lähialueilla käyttäen sähkökäyttöisiä riksoja. Me elämme sillä, että saamme asiakkaamme hymyilemään. Asiakaspalvelu ja hyvä fiilis on meille itsestäänselvyys!

Palveluihimme kuuluu asiakkaiden haku sovitusta paikasta, erilaiset kiertoajelut ja kyytiin voi nousta myös lennosta. Kyyditsimme menneenä kesänä 2020 Kuopiossa sekä Jyväskylässä yhteensä yli 30 000 asiakasta, joka näkyi positiivisesti myös työntekijöiden palkkapussissa.

Tulevalle kesälle toiminta laajenee yhteensä kahdeksaan kesäkaupunkiin, joita ovat Kuopion sekä Jyväskylän lisäksi Tampere, Oulu, Turku, Lahti, Savonlinna sekä Mikkeli.

Tavoitteenamme on kyyditä n. 120 000 asiakasta ympäri Suomea hauskasti ja ekologisesti.

Biketaxi on yksi Suomen parhaista työpaikoista!

Biketaxilla pääset mukaan energiseen tiimiin ja samalla pääset aidosti myös kehittämään yrityksen toimintaa omalla tekemisellä sekä mielipiteillä.

Great Place To Work- työtyytyväisyyskyselyn mukaan, Biketaxi on yksi Suomen parhaista työpaikoista. Biketaxin työtyytyväisyysprosentti menneen kesän 2020 ajalta oli 96%. Kyselyyn vastasi kaikki 23 työntekijäämme Kuopiossa sekä Jyväskylässä. Työn tekemisessä meille tärkeää on, että työ on hauskaa, satoi tai paistoi.

Biketaxilla työajat painottuvat pääsääntöisesti viikonlopun ilta -ja yövuoroihin. Palkkaus pohjautuu todella kannustavaan provisioon. Kesällä 2020 työntekijöidemme keskituntiansiot olivat 12-20€/h.

Työtehtävässä pärjäät, mikäli olet luonteeltasi avoin, sosiaalinen ja tykkäät somettaa esim. työpäiväsi etenemisestä ja asiakkaiden kokemuksista. Lisäksi sinulla on aito halu kehittää ja kehittyä!

Tässä kesätyöpaikassa pystyt omalla aktiivisuudellasi luomaan itsellesi liikunnallisen työpäivän ja antamaan asiakkaille uudenlaisia, unohtumattomia elämyksiä. Työssä vaaditaan 18-vuoden ikää, ajokorttia sekä riittävä määrä kokemusta liikenteessä.

Kesätyöpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakemukset kesän parhaaseen duuniin vain alla olevan lomakkeen kautta.