Biketaxi

KESÄDUUNI 2022

Kesän paras työpaikka opiskelijalle – Biketaxilla!

Biketaxi on kuopiolaisen Biketaxi Oy:n omistama brändi. Biketaxien kyytiin voit nousta jo yhteensä 14:ssä eri kesäkaupungissa ympäri Suomea. Palkkaamme yhteensä yli 150 reipasta nuorta kesätyöntekijää!

Oletko sosiaalinen, myyntihenkinen ja nautit asiakaspalvelusta? Miten olisi sporttinen kesätyö pyörätaksin kuljettajana? Tässä kesätyöpaikassa pystyt omalla aktiivisuudellasi luomaan itsellesi rennon, mutta silti liikunnallisen työpäivän sekä antamaan asiakkaille uudenlaisia, unohtumattomia elämyksiä kaupungin kesäisessä katukuvassa.

Tehtävänämme on tarjota ekologisia elämyskyytejä asiakkaillemme kaupunkien keskustoissa ja niiden lähialueilla käyttäen sähkötoimisia riksoja. Me elämme sillä, että saamme asiakkaamme hymyilemään. Asiakaspalvelu ja hyvä fiilis on meille itsestäänselvyys!

Palveluihimme kuuluu asiakkaiden nouto sovitusta paikasta, erilaiset kiertoajelut ja kyytiin voi nousta myös lennosta. Kyyditsimme kesällä 2021 yli 100 000 asiakasta, mikä näkyi positiivisesti myös työntekijöiden palkkapussissa.

Palkkaamme useita koko- ja osa-aikaisia työntekijöitä! Kokoaikaisena työntekijänä viikkotyöaika on noin 35 tuntia. Työviikko koostuu arkipäivien päivävuoroista sekä viikonlopun ilta -ja yövuoroista. Osa-aikaisena työntekijänä työtunnit vaihtelevat 4–30 h/vk. Työ ei vaadi huippukuntoa. Biketaxilla työajat painottuvat pääsääntöisesti viikonlopun ilta- ja yövuoroihin. Työtä tehdään kuitenkin myös päivävuoroissa.

Palkkaus pohjautuu kannustavaan provisioon. Keskiansio vaihtelee oman aktiivisuutesi mukaan 10–35 €/h välillä. Palkan lisäksi työntekijät valitsevat nimettömästi oman kaupungin työntekijöistä kuukauden työntekijän/huipputyypin! Kuukauden työntekijän palkinnot jaetaan kesä, -heinä, -ja elokuussa ja työntekijä palkitaan kunniataululla sekä 100 € bonuksella.

Me olemme joustava kesätyöpaikka ja meillä voit työskennellä myös toisen työn ohessa tai silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Tarjoamme mahdollisuuden toimia myös kevytyrittäjänä yhteistyökumppanimme palvelun kautta. Työntekijänä sinä saat itse päättää, mikä on juuri sinulle sopiva vaihtoehto.

Biketaxin työtyytyväisyysprosentti oli kesällä 2021 (8 kaupunkia/89 työntekijää) 86 %. Lisäksi meillä on kymmeniä työntekijöitä, jotka ovat olleet töissä jo useampana kesänä peräkkäin. Meillä työntekijöistä pidetään huolta, työnteko on hauskaa ja työyhteisöstä tulee kesän aikana todella tiivis. Biketaxilla pääset mukaan energiseen tiimiin, jossa saat takuulla kesän aikana useita uusia ystäviä.

Tehtävässä pärjäät, mikäli olet avoinsosiaalinen ja tykkäät olla tekemisissä mahtavien ihmisten kanssa. Tarjoamme hienon mahdollisuuden kehittyä asiakaspalvelijana sekä kehittää Suomen ainoan sähköpolkupyörätaksiyrityksen toimintaa.

Monen pitkäaikaisen työntekijän mielestä tämä työ ei tunnu työltä. Biketaxin työntekijänä olet meille tärkeä ja teemme kaikkemme, että viihdyt meillä!

Työssä vaaditaan 18-vuoden ikää, B-ajokorttia sekä riittävää ajokokemusta.

Kaikki hakemukset vain alla olevan hakulomakkeen kautta.